Webhosting in Pakistan
Results 1 to 3 of 3

Thread: site showing DNS error

  1. #1
    refaxpk's Avatar
    refaxpk is offline Senior Member+
    Last Online
    20th December 2016 @ 08:36 PM
    Join Date
    03 Jul 2009
    Location
    Gujranwala
    Posts
    426
    Threads
    39
    Credits
    772
    Thanked
    19

    Default site showing DNS error

    Webhosting in Pakistan
    aoa
    sir i have purchased domain from A hosting company on saturday 10,sep,2011.i have installed wordpress using fantastico programme,and also do all other necessiteis,but when i clicked the address of website it is showing the following errors,i have checked it at three different browser,but the problem is still there,kindly help me to solve the problem.
    GOOGLE CHROME SAYS
    "The server at www.technotrait.com can't be found, because the DNS lookup failed."
    "Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address."
    FIREFOX SAYS
    "Could not locate remote server'
    OPERA SAYS
    "Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found."
    i can view the site from mobile using gprs,but my pc did not show it.
    Last edited by refaxpk; 11th September 2011 at 02:08 PM. Reason: little change

  2. #2
    zee khan is offline Junior Member
    Last Online
    15th October 2011 @ 02:48 PM
    Join Date
    27 Jun 2009
    Location
    karachi
    Posts
    12
    Threads
    0
    Credits
    575
    Thanked
    0

    Default

    History or old internet browsing data clear kar k check karo, Agar nahi hoa to DNS settings me masla hoga, domain k main menu me jakar settings check karo.

  3. #3
    refaxpk's Avatar
    refaxpk is offline Senior Member+
    Last Online
    20th December 2016 @ 08:36 PM
    Join Date
    03 Jul 2009
    Location
    Gujranwala
    Posts
    426
    Threads
    39
    Credits
    772
    Thanked
    19

    Default

    Webhosting in Pakistan
    me ne ye try kar k b dekha hai,magar masla joo ka too.

Similar Threads

  1. My site not showing properly in google search
    By refaxpk in forum Ask an Expert
    Replies: 2
    Last Post: 30th October 2011, 06:46 PM
  2. youtube site error?
    By neiffee9211 in forum Solved Problems (IT)
    Replies: 11
    Last Post: 31st March 2010, 11:25 PM
  3. why site showing in google without www
    By shahid1 in forum Ask an Expert
    Replies: 5
    Last Post: 4th December 2009, 12:14 AM
  4. ~~ it dunya ki site me error ~~
    By umair8005 in forum Ask an Expert
    Replies: 5
    Last Post: 4th November 2009, 11:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •