Webhosting in Pakistan
Results 1 to 1 of 1

Thread: could not initialize capture device(win 7)

  1. #1
    idrees chaudhary's Avatar
    idrees chaudhary is offline Senior Member+
    Last Online
    21st October 2018 @ 03:01 PM
    Join Date
    17 Dec 2005
    Posts
    102
    Threads
    83
    Credits
    30
    Thanked
    3

    Default could not initialize capture device(win 7)

    Webhosting in Pakistan
    My TV tuner gives this error "could not initialize capture device" can anyone help me out of this problem?Thanks
    Attached Images Attached Images  

Similar Threads

  1. Power Screen Capture 7.1
    By mkasikandar in forum English IT Zone
    Replies: 2
    Last Post: 17th November 2011, 11:10 PM
  2. Video Capture Master 7.1.0.229
    By Fazli Quddus in forum English IT Zone
    Replies: 3
    Last Post: 25th February 2011, 07:45 AM
  3. Micro Video Capture v7.0.0.682
    By hammaljan in forum English IT Zone
    Replies: 7
    Last Post: 7th February 2011, 01:49 PM
  4. Inbit Fullshot 9.5.1.0
    By Reader in forum English IT Zone
    Replies: 2
    Last Post: 23rd April 2010, 02:22 PM
  5. Video Capture Factory v7.2.0.295 Portable
    By urzraheel in forum English IT Zone
    Replies: 8
    Last Post: 28th November 2009, 09:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •